Over ons

Hondentrimsalon Trim A Lot Aalst

Trim A Lot is een hondentrimsalon in Aalst waar passie voor dieren en professioneel trimmen samenkomen. Lotte Van Laetem, dierenliefhebster in hart en nieren, is de drijvende kracht achter Trim A Lot én Wash A Lot. Lotte is van kinds af aan gepassioneerd door dieren, en werken met honden was altijd haar ultieme droom. Als zelfverklaarde "hondenzot" kan ze zich geen betere job voorstellen.

Het verhaal van Trim A Lot begon in 2021 wanneer Lotte haar diploma als hondentrimster behaalde. In datzelfde jaar begon ze op eigen houtje met het trimmen van honden in het huis van haar vriend. Al snel groeide dat uit tot een succes, waardoor Lotte de kans kreeg om haar eigen hondentrimsalon te openen in Aalst (Nieuwerkerken). En zo kwam Trim A Lot tot stand: Lotte’s eigen trimsalon, waar alle honden welkom zijn.

Ontwerp zonder titel (79)
Ontwerp zonder titel (76)

Alle honden welkom

In ons ruim hondentrimsalon in Aalst verwelkomen we jou en je trouwe viervoeter met open armen. Puppy’s of senioren, grote of kleine rassen, alle honden zijn meer dan welkom. Ook voor puppygewenning of gewenning voor angstige honden plannen wij graag een momentje in.

Bij Trim A Lot streven we er niet alleen naar om de vacht van je viervoeter zo goed mogelijk te verzorgen met kwalitatieve producten, maar willen we ook een vertrouwde omgeving bieden voor jouw beste vriend. De onvoorwaardelijke liefde voor honden spat er vanaf wanneer je Lotte aan het werk ziet met jouw geliefde huisdier. Dankzij onze grote ramen kan je als baasje zelfs even komen piepen hoe het er met jouw hond aan toe gaat.

De allerbeste trimervaring

Trim A Lot is een plaats waar we jouw huisdier koesteren, en met de grootste zorg en vakkundigheid trimmen. Keer op keer gaan we voor de allerbeste trimervaring. Een aangename belevenis voor jouw hond en een mooi verzorgde knuffelvriend voor jou. We kijken er alvast naar uit om jou en je liefste hond(en) te verwelkomen bij Trim A Lot!

https://trimalot.be/wp-content/uploads/2023/12/cropped-Ontwerp-zonder-titel-3.png

Hoe kan je Lotte bereiken?

Liever je hond zelf wassen?